Bake the Cake Logo

Om BAKE the CAKE

Bedste mand på ”kagerullen”

Vi er et high performance kommunikationsbureau bestående af en række danske og internationale kommunikationseksperter. Navnet siger næsten det hele – vi er ukontroversielle og går efter at bage den bedste kage hver gang - Bagt af specialister inden for strategi, kommunikation og konceptudvikling – offline og online.

Du får det bedste fra den etablerede bureauverden kombineret med den entusiasme, man får fra selvstændige kommunikationsspecialister. Vi forsøger hver dag at leve op til vores mantra – opskrifter på suscces.

 

Siden 2004 har vi løst opgaver for en lang række af de førende danske virksomheder.

Grundideen er ”bedste mand på kagerullen”-  ingen kan være verdensmester i alle discipliner inden for kommunikation. Men med BAKEtheCAKE modellen kan vi altid frit vælge den kollega, der allerbedst mestrer en disciplin, hvad enten det er inden for offline eller online kommunikation.

BAKE the CAKE blev startet 1. maj 2004 af Klaus Sommer Paulsen og Peter Munch Andersen, som arbejdede tæt sammen hos Grey Interactive i Århus. Begge havde både gode og dårlige erfaringer fra mange forskellige bureauer med i baggagen, så de satte sig for at skabe verdens bedste bureau.
'Opskriften på succes' er baseret på evnen til at lytte aktivt til kundens egentlige behov og derudfra sammensætte det helt rigtige team af specialister til at skabe den optimale løsning.
Louis Ebler stiftede BAKE the CAKE Jylland i 2006 og driver i dag BAKE the CAKE 100%.
Kontakt

BAKE the CAKE
Vestergade 14
8660 Skanderborg
Phone (+45) 2147 4099
Mail: louis@bakethecake.dk

Bake the Cake Logo
crossmenu