Bake the Cake Logo

Ydelser

Ud over god smag, brilliere vi i disse ydelser:

Kunderejsen

Uanset om det handler om offline eller online kommunikation, har vi stor fokus på defineringen af kunderejsen. Alting starter hos kunden og det er væsentligt at finde frem til de indsigter, der bedste tilfredsstiller kundens behov og den rejse, kunden er på. Måske ved kunden slet ikke at de er  i gang med en rejse eller måske er de godt på vej. Uanset hvad skal vi identificere, hvordan vi bedste hjælpe kunden til at træffe de rigtige beslutninger på rejsen.

Vi skal identificere de kontaktpunkter, som en kunde har, når denne går fra potentiel kunde til faktisk kunde. Vi skal sikre gode oplevelser på rejsen. Kunderejsen rummer både online og offline kontaktpunkter.

Strategi/Branding

Mange virksomheder påstår fejlagtigt, at de ejer et brand. Det gør de ikke! Brandet lever i hovederne på kunderne, og en virksomhed skal gøre sig fortjent til en plads her. Og der er kamp om pladsen. Derfor handler branding om at få defineret præcist, hvad det ene budskab er, der bedst tilfredsstiller kundernes behov og sikre en attraktiv plads i deres mindset.

Vi har arbejdet med strategi og branding for en lange række førende danske virksomheder gennem de sidste 15 år.

Online

Få hjælp af eksperter til den digitale strategi, website og webshop. Vi er platformsuafhængige og kan tilbyde løsninger på en lang række platforme - WordPress, WooCommerce, Umbracco, Magento, Shopify, Tangora mfl.

Og vi kan hjælpe med at skabe trafik på siderne via vores SoMe eksperter. Facebook, linkedin, Instagram og Google Ads. Få et uforpligtende tilbud.

Konsulent

Står din virksomhed over for en digital satsning eller har I behov for en midlertid marketingchef til at løse aktuelle marketingopgaver, kan vi tilbyde assistance. Aftalerne kan være af kortere eller længere varighed.  

Kurser

Vi har mangeårig erfaring i afholdelse af kurser for vores kunder. Alt fra "den gode brief" til kurser i strategi- og konceptudvikling. Individuelle kurser, der tager udgangspunkt i dine eller dine kollegers behov. Kurserne er en vigtig brik i medarbejderudviklingsplanen.

Kontakt

BAKE the CAKE
Vestergade 14
8660 Skanderborg
Phone (+45) 2147 4099
Mail: louis@bakethecake.dk

Bake the Cake Logo
crossmenu